פסטה קוטג' | השף הלבן

פסטה קוטג'

פסטת עגבניות וקוטג' מהירה בתנור, שכולם יחשבו שעבדתם עליה שעות

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה קוטג'
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל5-6 מנות:

  • שקית פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן (מכל סוג שאוהבים)
  • גבינת קוטג' של תנובה (עדיף 12%)
  • חצי סלסלת עגבניות שרי תמר
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 שיני שום כתושות
  • חופן עלי בזילקום טריים
  • 2-3 גבעולי תימין
תוספות אפשריות:
  • אפשר להוסיף לעגבניות רצועות של בצל אדום או פלפל גמבה
  • אפשר להוסיף צ'ילי חריף יבש או טרי קצוץ דק
להגשה (לא חובה):
  • פתיתי גבע פרמזן מסדרת השף הלבן של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות

  • 02.

    מניחים את העגבניות עם גבינת הקוטג' במרכז

  • 03.

    מזלפים מעל שמן זית ומכניסים לתנור (לא מכוסה) לחצי שעה (או עד שהעגבניות והגבינה צרובים)

  • 04.

    בזמן הזה מבשלים את הפסטה ומסננים.

  • 05.

    מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את השום והבזיליקום.

  • 06.

    מועכים ומערבבים היטב.

  • 07.

    מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים חם לצד פתיתי גבע פרמזן.

  • 08.

    מפזרים מעל מלא גבינת פרמזן וזוללים.

הכנת? כאן מדרגים
(6)