פסטה קוטג'
פסטת עגבניות וקוטג' מהירה בתנור, שכולם יחשבו שעבדתם עליה שעות
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: רון יוחננוב
עיצוב: רון יוחננוב
המרכיבים ל5-6 מנות:
- שקית פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן (מכל סוג שאוהבים)
- גבינת קוטג' של תנובה (עדיף 12%)
- חצי סלסלת עגבניות שרי תמר
- רבע כוס שמן זית
- 5 שיני שום כתושות
- חופן עלי בזילקום טריים
- 2-3 גבעולי תימין
תוספות אפשריות:
- אפשר להוסיף לעגבניות רצועות של בצל אדום או פלפל גמבה
- אפשר להוסיף צ'ילי חריף יבש או טרי קצוץ דק
להגשה (לא חובה):
- פתיתי גבע פרמזן מסדרת השף הלבן של תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-200 מעלות
-
02.
מניחים את העגבניות עם גבינת הקוטג' במרכז
-
03.
מזלפים מעל שמן זית ומכניסים לתנור (לא מכוסה) לחצי שעה (או עד שהעגבניות והגבינה צרובים)
-
04.
בזמן הזה מבשלים את הפסטה ומסננים.
-
05.
מוציאים את התבנית מהתנור, מוסיפים את השום והבזיליקום.
-
06.
מועכים ומערבבים היטב.
-
07.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים חם לצד פתיתי גבע פרמזן.
-
08.
מפזרים מעל מלא גבינת פרמזן וזוללים.
הכנת? כאן מדרגים