פסטה ברוטב שמנת וברוקולי
הגולשת אסתר פלח משתפת אותנו במתכון למנת פסטה טעימה ומהירת הכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- שקית פסטה: רצוי צינורות או פסטה מסולסלת
- שקית ברוקולי קפואה
- שמנת מתוקה
- שיני שום כתושות
- מעט שמן זית ומעט שמן רגיל(קנולה)
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
אופו ההכנה:
-
02.
מבשלים פסטה עד ריכוך-מסננים
-
03.
לאותו סיר,שופכים מעט שמן רגיל ושמן זית ואז שופכים את שקית הברוקולי. סוגרים את מכסה הסיר ונותנים לברוקולי להתרכך. מדי פעם מערבבים ומועכים בעזרת כף עץ.
-
04.
מוסיפים מלח ופלפל.
-
05.
כאשר הברוקולי רך, מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים היטב.
-
06.
שופכים את הפסטה לסיר ומערבבים. שומרים חם. לפני ההגשה, מוסיפים שקית פרמזן מגורדת ומערבבים.
הכנת? כאן מדרגים