מתכון פסטה ברוטב שמנת וברוקולי | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

הגולשת אסתר פלח משתפת אותנו במתכון למנת פסטה טעימה ומהירת הכנה

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת וברוקולי

המרכיבים ל4 מנות:

  • שקית פסטה: רצוי צינורות או פסטה מסולסלת
  • שקית ברוקולי קפואה
  • שמנת מתוקה
  • שיני שום כתושות
  • מעט שמן זית ומעט שמן רגיל(קנולה)
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופו ההכנה:

  • 02.

     מבשלים פסטה עד ריכוך-מסננים

  • 03.

    לאותו סיר,שופכים מעט שמן רגיל ושמן זית ואז שופכים את שקית הברוקולי. סוגרים את מכסה הסיר ונותנים לברוקולי להתרכך. מדי פעם מערבבים ומועכים בעזרת כף עץ.

  • 04.

    מוסיפים מלח ופלפל.

  • 05.

     כאשר הברוקולי רך, מוסיפים מיכל שמנת מתוקה ומערבבים היטב.

  • 06.

    שופכים את הפסטה לסיר ומערבבים. שומרים חם. לפני ההגשה, מוסיפים שקית פרמזן מגורדת ומערבבים.  

הכנת? כאן מדרגים
(556)