פטוציני מוקרם
פטוצ'יני מוקרם עם פטריות – מנה קלילה וטעימה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- פטוציני- (או כל פסטה)
- בצל גדול
- 3 שיני שום
- 1 חבילת פטריות טריות
- שמנת לבישול (השף לבן)
- גביע שמנת אמיתית
- מלח
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים את הפסטה
-
02.
הכנת הרוטב: מטגנים בצל קצוץ קטן עד להזהבה ומוסיפים את השום.
-
03.
חותכים את הפטריות בגודל בינוני,ומטגנים יחדיו כמה דקות.
-
04.
מוסיפים את שתי השמנות ואת התבלינים ,מערבבים ומנמיכים את האש ,מבשלים כ - 10 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים