מתכון לפסטה ברוטב רוזה
מתכון לפסטה קלאסית ומעולה ברוטב רוזה שמורכב מרסק עגבניות, שמנת וגבינות. מתכון קל וטעים לארוחה רומנטית איטלקית או לשדרוג ארוחת ערב משפחתית!
המרכיבים ל4 מנות:
- חבילת פסטה (רצוי מסוג פנה)
- 1 מיכל שמנת לבישול 10% "השף הלבן"
- 2 כפות רסק עגבניות
- 50 גרם פתיתי גבינת עמק
- 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- מלח ופלפל
- כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
בסיר הראשון מרתיחים מים וכפית מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה.
-
02.
בסיר השני שמים את רסק העגבניות ומחממים על אש בינונית תוך ערבוב. מוסיפים את השמנת ואת החלב ומחממים.
-
03.
כשהרוטב רותח מעט, מסמיך ומעלה בועות, מוסיפים אליו את הפרמזן ואת הגבינה הצהובה, מערבבים טיפה ומכבים את האש.
-
04.
מסננים ושוטפים את הפסטה ומוסיפים אותה אל הרוטב.
-
05.
מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת מלמעלה.
-
06.
בתאבון!
הידעת?
יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. אחת הגרסאות האהובות בישראל היא פסטת הרוזה. אז אם חיפשתם מתכון רוזה טוב, קבלו מתכון לפסטה קלאסית ומעולה ברוטב רוזה שמורכב מרסק עגבניות, שמנת וגבינות. מתכון קל וטעים לארוחה רומנטית איטלקית או לשדרוג ארוחת ערב משפחתית!