פסטה מוקרמת - טעים ופשוט להכנה | השף הלבן

פסטה מוקרמת

פסטה מוקרמת שכל אחד יכול להכין בכמה דקות של עבודה! מכינים את הרוטב בסיר עם שמנת וגבינה צהובה "העמק" ומכניסים לתנור לרבע שעה. ארוחה חלבית מרשימה וטעימה

מאת: מאי פרטוק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה מוקרמת

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 חבילת פסטה (איזו שאוהבים)
  • 2 חבילות שמנת לבישול 10% / 15% "השף הלבן"
  • 1 בצל
  • 10 פטריות שמפיניון
  • 1 חבילה פתיתי גבינת "עמק"
  • שמן
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כף תבלין אבקת מרק (פרווה)
גודל תבנית: תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה במים חמים. כשהיא מוכנה מסננים אותה ומניחים בצד.

  • 02.

    מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

  • 03.

    קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם מעט שמן.

  • 04.

    חותכים את הפטריות גס וכשהבצל מתחיל להשחים מוסיפים את הפטריות לסיר.

  • 05.

    כשהפטריות מוכנות מוסיפים את מכלי השמנת לסיר ומביאים לרתיחה.

  • 06.

    כשהשמנת רותחת מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

  • 07.

    שמים בתבנית את הפסטה ומפזרים מעליה את רוטב השמנת.

  • 08.

    מפזרים מעל את חבילת פתיתי גבינת ה"עמק" ומכניסים לתנור לרבע שעה עד שהגבינה נמסה.

  • 09.

    מוציאים מהתנור ומגישים חם לצד סלט טרי.

  • 10.

    בתאבון!

הידעת?

יש מעט מאוד מאכלים בעולם אהובים יותר מהפסטה האיטלקית המוכרת. היופי בפסטה היא שמדובר בעולם שלם עם אינספור רטבים, תוספות ומרקמים שונים. בתוך העולם המגוון הזה ישנן מנות שהפופולריות שלהן שנייה רק לטעם המפנק שלהן. אחת מאותן מנות היא פסטת שמנת. הבאנו לכם מתכון פסטה מוקרמת שכל אחד יכול להכין בכמה דקות של עבודה! מכינים את הרוטב בסיר עם שמנת וגבינה צהובה "העמק" ומכניסים לתנור לרבע שעה. ארוחה חלבית מרשימה וטעימה.

הכנת? כאן מדרגים
(3199)