מתכון לפסטה ברוטב סלק שמנת פקאן עם פטה - השף הלבן

מתכון לפסטה ברוטב סלק שמנת פקאן עם פטה

פסטה עם נגיעות מתוקות של סלק ופקאן ברוטב שמנת מפנק של 23%

מאת: תומר אומנסקי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לפסטה ברוטב סלק שמנת פקאן עם פטה

המרכיבים ל 4:

מרכיבים:
  • 500 גרם פסטה לבחירתכם מבושלת על פי הוראות היצרן
  • 500 גרם סלק מבושל חתוך לרבעים
  • 400 מ״ל שמנת לבישול 23% של השף הלבן
  • כוס פקאן קלוי
  • שן שום
  • מלח, פלפל שחור, כפית סוכר
  • מי בישול הפסטה (לשמור בצד)
להגשה:
  • 200 גרם פטה כבשים 5%
  • פקאן קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    במעבד מזון טוחנים את הסלק, שמנת, פקאנים, שום, מלח, פלפל וסוכר לרוטב חלק.

  • 02.

    מחממים את הרוטב במחבת ונוסיף כחצי כוס ממי בישול הפסטה.

  • 03.

    מוסיפים את הפסטה ומבשלים כ2-4 דקות עד לאיחוד. אם הרוטב מתייבש ניתן להוסיף עוד ממי הבישול של הפסטה.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 04.

    מפזרים לפני ההגשה פקאן קצוץ ופטה.

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.