מתכון גלילי חצילים ממולאים בגבינות | השף הלבן

גלילי חצילים ממולאים בגבינות

גלילוני חצילים ממולאים בגבינה כתוספת או כמנה ראשונה מושלמת

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
גלילי חצילים ממולאים בגבינות

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 חצילים
  • כחצי כוס שמן זית
למילוי
  • 50 גרם צנוברים
  • חצי חבילה גבינת לבנה לאפייה
  • 5 כפות פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת
  • מלח
  • חלבון של ביצה
  • 2 כפות קמח
רוטב שמנת
  • קופסה שמנת מתוקה
  • 5 כפות גבינת פרמז'ן מגורדת
  • מלח
  • 2 שיני שום כתושות
  • 30 גרם חמאה
  • 3 כפות פרמזן קולקשן לפיזור מעל
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי חצי ס"מ. מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומסדרים את פרוסות החצילים. מורחים את החצילים בעזרת מברשת בשמן זית.

  • 02.

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד שהחצילים מזהיבים, כרבע שעה עד 20 דקות. (ניתן להכין זאת יום מראש).

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מערבבים את חומרי רוטב הרוטב, מרתיחים על הגז ואח"כ מבשלים עוד 5 דקות נוספות על אש קטנה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מערבבים את חומרי המילוי. שמים בקצה כל חציל כף מהמילוי ומגלגלים לגלילה. מסדרים בתבנית אפייה משומנת ומפזרים מעל פרמזן.

  • 05.

    שופכים מעל החצילים את הרוטב ואופים בתנור מחומם מראש ל- 180 מעלות, 20 דקות עד שמזהיב.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(715)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.