מתכון לפלאפל טופו עשיר בחלבון
פלאפל ביתי משודרג שמכינים בקלי קלות. בגרסה הזאת, הפלאפל שלנו מורכב מטופו ועשבי תיבול שלא תאמינו כמה טעים הוא. מגישים בפיתה או בצלחת עם התוספות שאוהבים
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל3 מנות:
- 1 חבילת טופו "תנובה ALTERNATIVE" עם בזיליקום
- 1 כוס כוסברה קצוצה
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 5 שיני שום קלופות
- 1 בצל קטן חתוך לקוביות
- 1 כפית מלח
- 1 כף כמון
- 1/2 כוס פירורי פנקו
- שמן קנולה לטיגון
להגשה: סלט קצוץ / טחינה ביתית / ירקות אנטיפסטי צלויים
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים את הטופו עם עשבי התיבול, הבצל והשום. מעבירים לקערה ומוסיפים את התבלינים ופירורי הפנקו ולשים עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד כ-20 דקות להתייצבות.
טיימר מופעל
-
02.
יוצרים כדורים בעזרת הידיים ומטגנים בשמן עמוק, מעבירים לאחר טיגון לנייר סופג.
-
03.
מסדרים את כדורי הפלאפל על מגש לצד ירקות צלויים, סלט וטחינה. ניתן כמובן גם לאכול בתוך פיתה עם תוספות שאוהבים.
הכנת? כאן מדרגים