שניצלוני טופו פיקנטיים
תנו לנו לגלות לכם משהו: טופו מתאים גם להכנת שניצלונים! קבלו מתכון לשניצלונים שמכינים עם טופו פיקנטי שמתאים לארוחות הצהריים ולעבודה – וגם בכריך שישי המסורתי
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קשה
רמת מיומנות
צילום: שקמה יעקבי
עיצוב: שקמה יעקבי
המרכיבים ל10 יחידות:
- 1 חבילה (300 גרם) טופו פיקנטי "תנובה ALTERNATIVE"
- 3 כפות טחינה
- ½ כפית מלח
- שמן לטיגון
ציפוי ראשון:
- ½ כוס קורנפלור
- ¼ כוס מים
ציפוי שני:
- 1 כוס פירורי פנקו או פירורי לחם
לטיגון: שמן קנולה
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים למעבד מזון טופו, טחינה ומלח ומעבדים עד לקבלת משחה גרגירית
-
02.
מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה שניצלונים בגודל בינוני
-
03.
מחממים מחבת עם שמן בגובה חצי מהמחבת
-
04.
ציפוי השניצלונים: מערבבים בקערה קורנפלור ומים, טובלים כל שניצלון בתערובת ומעבירים מיד לפירורי הפנקו או הלחם
-
05.
מעבירים את השניצלונים למחבת ומטגנים עד להזהבה
-
06.
לאחר הטיגון, מעבירים את השניצלונים על נייר סופג או רשת צינון. מגישים חם
-
07.
בתאבון!
הידעת?
טיפ: טחינת הטופו במעבד מזון מאפשרת לעיסה לקבל מרקם נוח ליצירת צורות השניצלונים
הכנת? כאן מדרגים