מתכון לתבשיל קדירה טבעוני בהשראת פרובנס
החורף הגיע? מצוין! קבלו מתכון מעולה לתבשיל קדירה טבעוני בהשראת הטעמים של פרובנס שבצרפת. מתכון שיכניס אליכם הביתה ניחוחות של חו"ל, וגם יעשה לכם טעים בבטן
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נועה קנריק
המרכיבים ל3 מנות:
- 4 כפות שמן זית
- 1 חבילת טופו "תנובה ALTERNATIVE" פיקנטי
- 2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
- 2 חבילות פטריות שמפיניון
- 3 פטריות מלך היער פרוסות לאורכן או פטריות פורטובלו חתוכות לרבעים
- 1/2 כוס יין אדום
- 1 שקית ערמונים בואקום
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 שיני שום פרוסות
- 1 כף כמון
- 2 כפות סילאן
- 3 כפות רוטב סויה
- 4 גבעולי טימין
- 2 כוסות מים
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את קוביית הטופו לפרוסות
-
02.
בסיר שטוח (סוטאז') מחממים שמן זית ומטגנים את פרוסות הטופו משני הצדדים עד להשחמה
-
03.
מוסיפים לסיר את הבצלים והשום ומטגנים אותם עד להזהבה, מוסיפים את הפטריות והתבלינים היבשים ומערבבים, מוסיפים יין, רוטב סויה וסילאן ומביאים לרתיחה
-
04.
מוסיפים ערמונים, מים מפזרים טימין ומביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים על חום בינוני עד שהנוזלים מצטמצמים כ-25 דקות
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים