תוספת גרגירי חומוס חמים לימוניים
תוספת גרגירי חומוס חמים לימוניים, מתאימים בתוך סלט, מנת חומוס ובכל תבשיל חם.
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4:
- 400 גרם גרגירי חומוס מבושלים של סנפרוסט
- 10 ס"מ מקל כרישה, פרוס דק
- 1/2 בצל אדום קטן קצוץ
- 3/4 כוס פטרוזיליה, קצוצה
- 1/2 שום כתוש
- 1/4 כוס לימון טרי סחוט
- 1/3 כוס שמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים במסננת את החומוס ומשרים למשך 12 שעות בכמות גדולה של מים קרים.
-
02.
מסננים את החומוס, שוטפים היטב ומעבירים לסיר.
-
03.
מכסים בכמות כפולה של מים ומרתיחים. מנמיכים את החום ומבשלים כשעה וחצי עד שעתיים לריכוך. במהלך הבישול מסירים מדי פעם את הקצף שנוצר.
-
04.
מסננים את החומוס המבושל ושוטפים.
-
05.
מחזירים לסיר ומוסיפים מעל פטרוזיליה קצוצה, מיץ לימון, שמן זית, שום כתוש, בצל אדום , הכרישה, 2 קורט מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס.
-
06.
מחממים בסיר 10 דקות תוך ערבוב ומגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים