מתכון כריך קפרזה- איטלקי | השף הלבן

כריך קפרזה- איטלקי

כריך קפרזה- איטלקי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך קפרזה- איטלקי

המרכיבים ל 1 כריך:

  • לחמניה או לחם
  • 3 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • כף פסטו "אוליביה"
  • עגבנייה פרוסה

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים את הלחמנייה

  • 02.

    מורחים מהפסטו, מפזרים למעלה את פרוסות המוצרלה ומסדרים את פרוסות העגבנייה.  

הכנת? כאן מדרגים
(95)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.