טוסטוני אבטיח ופטה
אם אתם מארחים אנשים שכבר טעמו הכל, הפתיעו אותם עם הכריכים המיוחדים האלו המשלבים פרוסות אבטיח וגבינת פטה, ההתלהבות מובטחת!

המרכיבים ל 4:
- 4 פרוסות גדולות ודקות של אבטיח
- 8 פרוסות גדולות ודקות של גבינת פטה 16% "פיראוס"
- מעט עירית קצוצה
- כמה טיפות שמן זית
- פלפל שחור גרוס
- 4 פרוסות לחם שיפון מלא (או לחם אחר לפי טעמכם)
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים טוסטים מהלחם ומניחים את הפרוסות על קרש עבודה גדול
-
02.
חותכים מהאבטיח פרוסות גדולות ודקות - כך שכל אחת תוכל לכסות בקלות את כל פרוסת הלחם.
-
03.
חותכים חתיכות גדולות ודקות של גבינה ומניחים על הטוסטים כך יכסו את כל פני השטח.
-
04.
מניחים פרוסת אבטיח גדולה על הגבינה
-
05.
בעזרת סכין חד חותכים את החלק ה"קשה" של הלחם ויוצרים 2-3 משולשים מכל פרוסה.
-
06.
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עירית קצוצה, בעזרת כפית מטפטפים כמה טיפות שמן זית וזורים מעט פלפל שחור. אוכלים מיד.