מאצ׳וס- מצה נאצ׳וס | השף הלבן

מאצ׳וס- מצה נאצ׳וס

מגש נאצ׳וס בסגנון ים תיכוני מושלם לאירוח לפסח, עם נאצ׳וס מצות מתובלות וקריספיות, ירקות צבעוניים ופטה

מאת: בן שי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאצ׳וס- מצה נאצ׳וס

המרכיבים ל מגש גדול:

  • מצות
  • שמן זית או ספריי שמן
  • פפריקה
  • מלח
  • קוביות עגבניה ללא הגרעינים
  • חצי בצל קצוץ
  • פלפל חריף - לא חובה
  • חלפיניו מוחמץ - לא חובה
  • זיתים שחורים פרוסים
  • לימון
  • פטה עיזים מסדרת גבינות פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    למרוח מעט שמן על מספר מצות, למרוח שמן זית או לרסס ספריי שמן. לתבל בקצת מלח ופפריקה ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    לסדר יפה על מגש או צלחת

  • 03.

    לפזר קוביות בצל קצוץ, קוביות עגבניה ללא הגרעינים, זיתים שחורים פרוסים, פלפל חריף וחלפיניו מוחמץ אם רוצים. אפשר לגוון עם איזו תוספת שרוצים, סלסה וכדומה.

  • 04.

    לפורר גבינת פטה של פיראוס מלמעלה, לסחוט קצת מיץ לימון ולהגיש!

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.