מתכון ראמן זריז עם תרד, נודלס ועוף | השף הלבן

ראמן זריז עם תרד, נודלס ועוף

גרסה ביתית לראמן שהיא מרק-ארוחה חמה וכיפית עם ירקות, אטריות, עוף וביצה.

מאת: נעמה רן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראמן זריז עם תרד, נודלס ועוף
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 4:

  • 1 פרפר של חזה עוף מחולק ל-2 ונקי משומן ועצמות (שני צידי החזה שלמים. לא פרוסים לשניצל)
  • 6 כוסות מרק עוף
  • 3 שיני שום חצויות
  • שורש ג'ינג'ר באורך 3 ס"מ קלוף
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 300 גרם עלי תרד נקיים
  • 1/2 סלסלת פטריות שיטאקי או פורטובלו או שמפניון
  • 200 גרם אטריות סובה או אחרות, מבושלות
  • 4 ביצים
  • דף אצת נורי חתוך ל-4 (לא חובה)
למשרה העוף:
  • 4 כפות סויה
  • 1 כף צ'ילי מתוק או דבש
  • 1 כפית שמן שומשום
  • להגשה: חופן בצל ירוק ושומשום שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את מרכיבי המשרה וטובלים בהם את העוף משני צידיו. אם יש זמן - משרים את העוף במשרה כחצי שעה-שעה. אם לא, מלהיטים מחבת וצורבים בה את העוף על שני צידיו: לאחר הצריבה הראשונית מנמיכים להבה ומכסים את המחבת במכסה כדי שהעוף יהיה עשוי גם מבפנים. מוציאים את העוף המוכן לצלחת.

  • 02.

    מבשלים את הביצים 5-6 דקות מהרתיחה. שוטפים במים קרים וקולפים.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 03.

    מחממים בסיר מרק, שו, ג'ינג'ר ורוטב סויה ומביאים לרתיחה. מוסיפים תרד ופטריות ומבשלים כ 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מחלקים את המרק עם התרד והפטריות בין 4 קערות. מוסיפים אטריות ואצה. פורסים את העוף ושמים 1/2 חזה בכל קערה. חוצים את הביצה ומניחים חצי ביצה בכל קערה. בוזקים בצל ירוק ושומשום ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(11)

קטגוריות

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.