מרק פול | השף הלבן

מרק פול

בואו ללמוד להכין מרק פול חגיגי. מנה ראשונה נהדרת לארוחת השבת או החג

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק פול

המרכיבים ל6-8:

  • 1 שקית (600 גרם) פול ירוק קלוף "סנפרוסט"
  • 2 ליטר ציר עוף
  • 2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
  • 1 בצל בינוני, חתוך גס
  • 1 צרור כוסברה, קצוצה
  • 1 צרור עלי סלרי
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

        מרתיחים סיר עם ציר עוף ומוסיפים את הירקות הירקות, עשבי התיבול והתבלינים למעט הכוסברה.

  • 02.

        מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה.

  • 03.

        מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל במשך כ-5 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

        את המרק טוחנים מעט בעזרת מעבד מזון ידני או שולחני עד לקבלת המרקם הרצוי.

הכנת? כאן מדרגים
(0)