מרק פול
בואו ללמוד להכין מרק פול חגיגי. מנה ראשונה נהדרת לארוחת השבת או החג
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6-8:
- 1 שקית (600 גרם) פול ירוק קלוף "סנפרוסט"
- 2 ליטר ציר עוף
- 2 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
- 1 בצל בינוני, חתוך גס
- 1 צרור כוסברה, קצוצה
- 1 צרור עלי סלרי
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית כורכום
- מלח
- פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים סיר עם ציר עוף ומוסיפים את הירקות הירקות, עשבי התיבול והתבלינים למעט הכוסברה.
-
02.
מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה.
-
03.
מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל במשך כ-5 דקות נוספות.
טיימר מופעל
-
04.
את המרק טוחנים מעט בעזרת מעבד מזון ידני או שולחני עד לקבלת המרקם הרצוי.
הכנת? כאן מדרגים