מתכון מרק קרם זוקיני ובזיליקום | השף הלבן

מרק קרם זוקיני ובזיליקום

מרק אלגנטי וקל להכנה לארוחה קלה או כמנה ראשונה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קרם זוקיני ובזיליקום

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 ק"ג זוקיני ירוק חתוך לקוביות גדולות
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • 1.5 כפות גדושות קמח
  • עלי בזיליקום מ-3 גבעולים
  • 1 מכל שמנת לבישול10% השף הלבן
  • 4 כפות שמן קנולה
  • 1.5 ליטר מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר את השמן ומזגגים את הבצל. מוסיפים את הזוקיני, מערבבים וממשיכים לטגן קלות.

  • 02.

    מוסיפים את אבקת המרק והקמח, מערבבים ויוצקים את המים. מוסיפים את הבזיליקום ומביאים לרתיחה.

  • 03.

    מבשלים כ-10 דקות עד שהזוקיני מתרכך מעט אך לא מאבד מצבעו.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מסירים מהאש וטוחנים בממחה (בלנדר) עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

  • 05.

    מחזירים לסיר ומוסיפים את השמנת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(101)