מתכון מרק קישואים, נענע ולימון | השף הלבן

מרק קישואים, נענע ולימון

מרק קישואים סמיך וקל הכנה, מנה מחממת ומשביעה לימי חורף קרים

מאת: אבשלום די-נור
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קישואים, נענע ולימון

המרכיבים ל 8 מנות:

  • בצל גדול, קצוץ
  • מיץ סחוט מלימון קטן
  • מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס עלי נענע קצוצים
  • 1.5 ליטר מים רותחים
  • 750 גרם קישואים, פרוסים לעיגולים בעובי ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מאדים את הבצל בשמן עד שמשקיף.

  • 02.

    מוסיפים קישואים ומלח וממשיכים עד שהירקות מתרככים.

  • 03.

    מוסיפים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מכסים הסיר ומבשלים כ-15 דקות על להבה בינונית.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מוסיפים פלפל שחור ועוד מלח במידת הצורך.

  • 05.

    בעזרת בלנדר ידני, טוחנים את המרק.

  • 06.

    מוסיפים מיץ לימון ונענע ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(32)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.