מרק קישואים, נענע ולימון
מרק קישואים סמיך וקל הכנה, מנה מחממת ומשביעה לימי חורף קרים
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- בצל גדול, קצוץ
- מיץ סחוט מלימון קטן
- מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כוס עלי נענע קצוצים
- 1.5 ליטר מים רותחים
- 750 גרם קישואים, פרוסים לעיגולים בעובי ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
מאדים את הבצל בשמן עד שמשקיף.
-
02.
מוסיפים קישואים ומלח וממשיכים עד שהירקות מתרככים.
-
03.
מוסיפים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מכסים הסיר ומבשלים כ-15 דקות על להבה בינונית.
טיימר מופעל
-
04.
מוסיפים פלפל שחור ועוד מלח במידת הצורך.
-
05.
בעזרת בלנדר ידני, טוחנים את המרק.
-
06.
מוסיפים מיץ לימון ונענע ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים