מתכון מרק ערמונים (פרווה) | השף הלבן

מרק ערמונים (פרווה)

מרק ערמונים

מאת: לימור תירוש
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק ערמונים (פרווה)

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • 400 גרם ערמונים בוואקום
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כרישה
  • 2 בצלים
  • 3 מקלות סלרי
  • 5 ענפי תימין
  • 0.5 כפית פלפל שחור
  • 6 כוסות (כליטר וחצי) מים רותחים
  • 1 מיכל (250 מ"ל) קצפת צמחית מסדרת השף הלבן
  • מלח, פלפל
  • עלי בזיליקום/פטרוזיליה (להגשה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    לחתוך לקוביות את הבצל, הכרישה והסלרי. להוסיף ענפי תימין ולטגן בסיר עמוק עם שמן זית כ- 10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    להוסיף לסיר את הערמונים ולתבל במלח ובפלפל.

  • 04.

    להוסיף את המים הרותחים, לכסות את הסיר ולבשל על אש בינונית למשך כ-40 דקות.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    לכבות את האש ולהוסיף את הקצפת הצמחית (ללא רתיחה). להוציא מהסיר את ענפי התימין ולטחון את המרק היטב בעזרת ממחה ידני.

  • 06.

    "לשפץ" את התיבול, לצקת לקערית הגשה, לקשט בעלי בזיליקום/פטרוזיליה ולהגיש חם. * ניתן להכין את המתכון כחלבי, אם משתמשים בשמנת לבישול 15%, במקום השמנת הצמחית. * ניתן להגיש עם קרוטונים לשידרוג המנה

הכנת? כאן מדרגים
(310)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.