מאפה טורטייה גבינה לבנה
מאפה טורטייה פשוט ומהיר במילוי גבינה לבנה, פתיתי עמק ורסק עגבניות מתובל. מתקבלת פיצה פריכה וזהובה במעטפת הטורטייה, עם מילוי קרמי וטעים. מושלם לארוחת ערב קלה, נשנוש או תוספת מפנקת לצד סלט טרי.
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: ישראל נווה (שרוליק)
המרכיבים ל 4 מנות:
מרכיבים:
- 1 גבינה לבנה 5% שומן 250 גרם
- 4 טורטיות בגודל בינוני
- 200 גרם פתיתי עמק
- 1 ביצה טרופה להברשה
- 3 כפות רסק עגבניות
- 1/2 כף אורגנו יבש
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית שום גבישי
הוראות הכנה:
-
01.
מברישים טורטייה בביצה.
-
02.
ורסק עגבניות במרכז מורחים.
-
03.
כף גדושה גבינה לבנה ושתי כפות פתיתי עמק מעל מניחים.
-
04.
בוזקים תבלינים.
-
05.
מקפלים למשולש ובביצה מברישים.
-
06.
אופים 15 דקות ב-180 מעלות ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים