מאפה טורטייה גבינה לבנה – קל, מהיר וטעים | השף הלבן

מאפה טורטייה גבינה לבנה

מאפה טורטייה פשוט ומהיר במילוי גבינה לבנה, פתיתי עמק ורסק עגבניות מתובל. מתקבלת פיצה פריכה וזהובה במעטפת הטורטייה, עם מילוי קרמי וטעים. מושלם לארוחת ערב קלה, נשנוש או תוספת מפנקת לצד סלט טרי.

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה טורטייה גבינה לבנה
צילום: ישראל נווה (שרוליק)

המרכיבים ל 4 מנות:

מרכיבים:
  • 1 גבינה לבנה 5% שומן 250 גרם
  • 4 טורטיות בגודל בינוני
  • 200 גרם פתיתי עמק
  • 1 ביצה טרופה להברשה
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 כף אורגנו יבש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית שום גבישי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מברישים טורטייה בביצה.

  • 02.

    ורסק עגבניות במרכז מורחים.

  • 03.

    כף גדושה גבינה לבנה ושתי כפות פתיתי עמק מעל מניחים.

  • 04.

    בוזקים תבלינים.

  • 05.

    מקפלים למשולש ובביצה מברישים.

  • 06.

    אופים 15 דקות ב-180 מעלות ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.