אגז בנדיקט ברוטב הולנדיז מהיר מקוטג׳ 12% של תנובה | השף הלבן

אגז בנדיקט ברוטב הולנדיז מהיר מקוטג׳ 12% של תנובה

מנת אגז בנדיקט כמו של בית מלון, עם רוטב הולנדייז מפנק מהיר וקליל מקוטג' 12% של תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
אגז בנדיקט ברוטב הולנדיז מהיר מקוטג׳ 12% של תנובה
צילום: עומר ישכיל עיצוב: עומר ישכיל
המרכיבים ל2 מנות:
מרכיבים:
  • שתי פרוסות לחם בריוש
  • חמאת תנובה
  • חופן עלי רוקט
  • חבילת סלמון מעושן
  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • 1 קוטג׳ 12%
  • 1/2 כפית חרדל חלק
  • מיץ לימון
הוראות הכנה:
  • 01.

    בכלי מתאים שמים קוטג׳ 12%, 1/2 כפית חרדל, מיץ לימון ומלח פלפל

  • 02.

    טוחנים עד קבלת מרקם חלק ואחיד. אם הרוטב סמיך מידי מחממים כ-20 שניות במיקרו ומוסיפים כף מים

  • 03.

    צורבים לחם בריוש על מחבת עם חמאה עד שהלחם זהוב

  • 04.

    מתבלים עלי רוקט בשמן זית, מיץ לימון, קורט מלח ומניחים מעל הלחם בריוש הצרוב

  • 05.

    מניחים מעל העלי רוקט פרוסות סלמון מעושן

  • 06.

    מרתיחים סיר עם מים חמים וכף חומץ, ותוך כדי תנועות ערבוב עם מטרפה שוברים ביצה למים הרותחים

  • 07.

    מבשלים כ-3 דקות ומוציאים כשהחלמון נוזלי

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 08.

    מניחים את הביצה העלומה מעל הבריוש

  • 09.

    שמים כף מרוטב ההולנדיז קוטג׳ שהכנו מעל הביצה, מפזרים מעט פלפל שחור גרוס ומגישים, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)