מתכון פשטידת תפו"א ופטריות | השף הלבן

פשטידת תפו"א ופטריות

פשטידת תפו"א ופטריות, מנה קלה וטעימה, מנה עיקרית משביעה לארוחת צהריים או ערב

מאת: איריס מאיר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תפו

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 3 תפו"א גדולים מבושלים
  • 1 קופסת פטריות שמפיניון טריות
  • בצל בינוני חתוך לקוביות
  • 1/2 שמנת מתוקה
  • מלח
  • 1/2 חב' חמאה
  • 5-7 כפות קמח תופח
  • פלפל שחור לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור לחום של 180 מע'.

  • 02.

    מטגנים את הבצל עד לקבלת גוון זהוב עדין, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כ-3 דק'.

  • 03.

    מועכים את התפו"א עם החמאה, מוסיפים את הפטריות ומערבבים . מוסיפים את השמנת המתוקה, מערבבים ומוסיפים בהדרגה את הקמח תוך ערבוב (בהתחלה 5 כפות, את השאר מוסיפים במידה וצריך).הבלילה צריכה להיות סמיכה אך לא יותר מידי.

  • 04.

    מעבירים לתבנית משומנת, אופים בין 30 ל- 40 דק'.

הכנת? כאן מדרגים
(687)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.