מיני פשטידות בצק עלים ב-5 דקות של רחלי קרוט ואפרת ליכטנשטט
ארוחת ערב מהירה לכולם, מיני פשטידות בצק עלים עם שמנת וגבינות
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט, רחלי קרוט
המרכיבים ל12 מאפים:
מצרכים:
- 1 חבילה בצק עלים מופשר – מעדנות
- ביצה L
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% השף הלבן
- 100 גרם פתיתי עמק או פתיתי טריו או מוצרלה של השף הלבן
- 3 כפות גבינת שמנת "השף הלבן" או קוטג' או בולגרית "פיראוס"
תוספות:
- כל תוספת שאוהבים- תירס | פרוסות זיתים | חצאי עגבניות שרי | תרד קצוץ | בצל פרוס דק דק | בצל ירוק או עירית קצוצים דק | פטריות פרוסות דק
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה בינונית מערבבים ביצה, שמנת לבישול, צהובה מגורדת ושמנת או קוטג או בולגרית. או גם וגם.
-
02.
חותכים את הבצק לקוביות בגודל 10 ס"מ ומכניסים לתוך שקעי תבנית מאפינס (מומלץ לשמן את התבנית מעט לפני שמניחים את הבצק).
-
03.
מניחים בכל שקע בצק מהתוספות שאוהבים עד חצי גובה וממלאים עד 3/4 גובה בתערובת הגבינות.
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 25-30 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים