פשטידה קלאסית באפס מאמץ
פשטידה שמגישים למרכז השולחן עם ירקות צבעוניים וגבינות מפנקות בכמה דקות של עבודה
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל8-6 מנות:
מרכיבים:
- לקט לפשטידה סנפרוסט
- 3 יחידות בצל ירוק קצוץ דק
- 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% השף הלבן
- 3 ביצים
- 1 גביע (250 גרם) קוטג' 9% תנובה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 פלח קשקבל גלעד COLLECTION מגורר גס
- שמן זית לשימון התבנית
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הפשטידה ושומרים בצד כ־3 כפות גבינת קשקבל מגוררת.
-
02.
מחממים תנור ל־180 מעלות, משמנים היטב תבנית עגולה/מלבנית בשמן זית ויוצקים את תערובת הפשטידה.
-
03.
מיישרים את התערובת בתבנית ומפזרים מעל את יתרת הקשקבל המגוררת.
-
04.
אופים כ־45 דקות עד השחמה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים