מתכון פשטידת תירס טבעונית חגיגית במיוחד לחג השבועות | השף הלבן

פשטידת תירס טבעונית

פשטידת תירס נהדרת ללא מוצרים מן החי! מתכון מעולה לחג שבועות טבעוני, או לכל מי שרוצה ליהנות מפשטידה טובה שהיא במקרה גם פרווה

מאת: מיכל לוי אלחלל
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת תירס טבעונית
צילום: מיכל לוי אלחלל עיצוב: מיכל לוי אלחלל

המרכיבים ל 6-8 מנות:

  • 1 חבילת טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
  • 1 גביע (250 גרם) ממרח סויה "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
  • 3/4 כוס (105 גרם) קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 ו-1/2 כוס (200 גרם) תירס קפוא "סנפרוסט"
  • 1 צרור עירית טרייה חתוכה גס
  • מלח ופלפל
גודל תבנית: תבנית תבנית מרובעת או מלבנית באורך 20-25

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית.

  • 02.

    במעבד מזון טוחנים את הטופו יחד עם ממרח הסויה לבלילה אחידה. מעבירים לקערה בינונית ומערבבים עם הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את התירס והעירית ומערבבים בעדינות.

  • 03.

    מעבירים לתבנית ומהדקים לבסיס. אופים כ-35-40 דקות או עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(27)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.