פשטידת קישואים וגבינות - מתכון קלאסי, קליל וטעים | השף הלבן

פשטידת קישואים וגבינה בולגרית – מתכון לפשטידה קלאסית

פשטידה קלאסית שמשלבת בתוכה קישואים מגוררים וגבינה בולגרית. סלט ירוק בצד – ויש לכם ארוחת ערב מושלמת.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת קישואים וגבינה בולגרית

המרכיבים ל1 פשטידה:

  • 8 קישואים
  • 2 בצלים קטנים
  • 150 גרם גבינה בולגרית פיראוס 16% שומן
  • 4 ביצים, טרופות
  • 1/4 כוס שמן
  • כפית מלח
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
לקישוט:
  • 2 קישואים, פרוסים דק
  • מעט נענע קצוצה
גודל תבנית: תבנית פיירקס בינונית עגולה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מגררים את הקישואים והבצלים בפומפייה. סוחטים היטב מנוזלים מיותרים ומניחים בקערה גדולה.

  • 03.

    מוסיפים פנימה גבינה בולגרית ומערבבים בעזרת כף עץ.

  • 04.

    מוסיפים ביצים ושמן ומערבבים היטב.

  • 05.

    מוסיפים מלח, קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.

  • 06.

    יוצקים את הבלילה לתוך תבנית פיירקס עגולה ומשטחים.

  • 07.

    מפזרים מעל קישואים פרוסים ונענע קצוצה.

  • 08.

    אופים במשך כ-35-45 דקות, או עד שהפשטידה מתייצבת.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 09.

    מצננים כ-10 דקות בטמפרטורת החדר ומגישים לצד סלט ירוק.

    טיימר מופעל
    00:10:00

הידעת?

פשטידות הן מנות סופר יעילות. הן יחסית קלות להכנה, אך מזינות, נשמרות טוב לאורך זמן וניתן להאכיל איתם לא מעט אנשים בבת אחת. הן מתאימות לכל סוג אירוע, מסעודה חגיגית ועד ארוחת ערב סתמית במהלך השבוע. בכל הנוגע לפשטידות, תמיד כדאי להכיר כמה שיותר מתכונים. אז אם אתם מחפשים מתכון חדש לפשטידה מפנקת, יש לכם מזל. הבאנו לכם מתכון נהדר לפשטידה קלאסית שמשלבת בתוכה קישואים מגוררים וגבינה בולגרית. סלט ירוק בצד – ויש לכם ארוחת ערב מושלמת. תתכוננו להתאהב במתכון חדש.

הכנת? כאן מדרגים
(33)