פשטידת פטריות - לארוחה מזינה ובריאה | השף הלבן

פשטידת פטריות

כל מה שדרוש לארוחה בריאה: פשטידת פטריות המספקת לגוף חלבונים, פחמימות, סיבים תזונתיים וויטמינים, בהכנה מהירה שכל אחד יכול להכין

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידת פטריות

המרכיבים ל 8-6 מנות:

  • 1 שקית פטריות חתוכות מוקפאות סנפרוסט (600 גרם)
  • 1/3 שקית בצל קצוץ מוקפא סנפרוסט (200 גרם)
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל) תנובה
  • 3/4 כוס גבינת עמק, מגוררת תנובה
  • 4 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 4 כפות שטוחות אבקת מרק פטריות
  • פלפל לבן
  • 1/4 כפית שטוחה אגוז מוסקט
  • 4 כפות בצל ירוק, פרוס לטבעות
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

  • 02.

    מוסיפים את השום ומטגנים עד שקיפות, מוסיפים את הפטריות ומטגנים על להבה גבוהה 12-10 דקות, מסננים ומעבירים לקערה.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות במשך כ- 40 דקות.    

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(4108)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.