פשטידה נטולת גלוטן – על בסיס תפוחי אדמה | השף הלבן

פשטידה נטולת גלוטן

פשטידת תפוחי אדמה נטולת גלוטן

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פשטידה נטולת גלוטן

המרכיבים ל 6 מנות/ תבנית בקוטר 22 ס"מ:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 6 ביצים
  • מלח
  • פלפל
  • כוסברה קצוצה
  • קופסת קוביות גזר ואפונה (ניתן להחליף בכל ירק מבושל אחר)

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מבשלים את תפוחי אדמהעד לריכוך, קולפים ומועכים.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים,כוסברה,התיבול ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים אתהגזר והאפונה או ירק אחר שמתחשק (מבושל כמובן)עם מעט שמן זית.

  • 05.

    אופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(175)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.