מתכון מאפה אישי תרד וריקוטה | השף הלבן

מאפה אישי תרד וגבינה

מאפה אישי תרד וגבינה. שילוב קלאסי של מדליוני תרד היוצר מאפה בעל מרקם קליל ומענג.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפה אישי תרד וגבינה

המרכיבים ל 12 מאפים / תבנית מאפינס 12 שקעים:

  • 1 חבילה (600 גרם) בצק פילאס "מעדנות" מופשר
  • ביצה טרופה
למלית:
  • 1/2 שקית (של 800 גרם) מדליוני תרד מוקפאים "סנפרוסט"
  • 1 חבילה (250 גרם) גבינת כנען
  • 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 2 ביצים
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • פלפל שחור טחון
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את התרד בסיר על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב, מסננים את המים העודפים ומצננים.

  • 02.

    מוסיפים לתרד את שאר חומרי המלית ומערבבים.

  • 03.

    חותכים את הבצק ל-12 ריבועים שווים, מניחים כל ריבוע בשקע התבנית ויוצקים לתוכו את מלית התרד. מורחים את קצוות הבצק בביצה טרופה.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ-40-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(410)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.