מתכון תפוחי אדמה ממולאים בפטריות וגבינות | השף הלבן

תפוחי אדמה ממולאים בפטריות וגבינות

תוספת חמה שתתאים לכל ארוחה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
תפוחי אדמה ממולאים בפטריות וגבינות

המרכיבים ל 4:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 100 ג"ר גבינה צהובה מגורדת בפומפיה
  • 100 ג"ר גבינה בולגרית מגורדת בפומפיה
  • סלסילת פטריות שמפיניון
  • 1 ביצה
  • פלפל שחור
  • אגוז מוסקט
  • בצל קצוץ
  • שמן לטיגון - רצוי שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    רוחצים את תפוחי האדמה היטב בקליפתם ומבשלים במי מלח.

  • 02.

    נועצים מזלג ובודקים שתפוח האדמה מבושל אך לא רך מדי. מוציאים מהמים ומצננים.

  • 03.

    המלית: מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות לטיגון קצר ומצננים.

  • 04.

    מוסיפים לפטריות את הגבינות, ביצה, פלפל שחור, מעט אגוז מוסקט. מערבבים קלות.

  • 05.

    את תפוחי האדמה בקליפתם מורחים בשמן זית, חוצים ומרוקנים מתוכן, משאירים שוליים של ס"מ 1 מסביב.

  • 06.

    ממלאים במלית ואופים כ-20 דקות או עד להזהבה.

    טיימר מופעל

    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(199)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.