מתכון גראטן בייבי כרישה לשבועות | השף הלבן

גראטן בייבי כרישה לשבועות

גבעולי הכרישה הצעירים מתבשלים באמבט לוהט של שמנת, גבינת פרמזן ותימין. אפשר להגיש את הגראטן כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גראטן בייבי כרישה לשבועות

המרכיבים ל מנות 6:

  • 12 גבעולי בייבי כרישה נקיים משורש ועלים ירוקים
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% מסדרת השף הלבן
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • 1 כף עלי תימין
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 02.

    מסדרים כרישה בכלי חסין חום עם דפנות בגובה 2 ס"מ לפחות.

  • 03.

    מערבבים שמנת, מחצית מפתיתי הפרמזן ועלי תימין בקערה. ממליחים, מפלפלים ויוצקים על הכרישה.

  • 04.

    אופים כ-20 דקות, מפזרים את יתרת פתיתי הפרמזן מעל ואופים כ-20 דקות נוספות עד שהגראטן זהוב.

    טיימר מופעל

    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.