מתכון כרובית מתובלת בנוסח הודי | השף הלבן

כרובית מתובלת בנוסח הודי

כרובית בתיבול הודי

מאת: קובי פרסול
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כרובית מתובלת בנוסח הודי

המרכיבים ל2 מנות:

לרכישה >>
  • מיני כרובית של סנפרוסט
  • 1 כפית שמן קנולה
  • 1.5 של שורש ג'ינג'ר קצוץ
  • 1/2 פלפל צ'ילי חריף קצוץ
  • 2 כפיות זרעי כמון
  • 2 עלי דפנה
  • מלח
  • 1 בצל בינוני
  • 1/2 כוס מים
  • 4 עגבניות בשלות קצוצות ללא השורש
  • 1 כפית גרמסאלה (תבלין הודי, להשיג בחנויות התבלינים)
  • 1 כפית אבקת מנגו
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כפית כמון טחון
  • 2 כפות כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    במחבת כבדה מחממים את השמן לחום בינוני.

  • 03.

    מוסיפים את הג'ינג'ר, זרעי הכמון , הצ'ילי, עלי הדפנה, מלח, מערבבים היטב לדקה.

  • 04.

    טוחנים את הבצל כמעט עד למחית במעבד מזון ומוסיפים למחבת, מערבבים ל10-12 דקות עד קבלת צבע זהוב.

    טיימר מופעל
    00:12:00
  • 05.

    מוסיפים את הכרובית והמים, מערבבים ל-5 דקות לריכוך קל של הכרובית.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

    מוסיפים את העגבניות ומבשלים ל-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 07.

    מתבלים בכוסברה, אבקת הכמון וגרמסאלה.

  • 08.

    מוסיפים את אבקת המנגו והכורכום ומערבבים קלות.

  • 09.

    מבשלים במשך כמה דקות נוספות ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(221)