מתכון ראפ ירקות ועמק | השף הלבן

ראפ ירקות ועמק

שילוב נפלא של ירקות צבעוניים וקראנצ'יים עם הגבינה הטעימה.

מאת: סבינה ולדמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראפ ירקות ועמק
צילום: אסף אמברם עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל יחידה:

  • 1 טורטייה (אפשר מקמח מלא)
  • ‏5-4 רצועות דקות של מגוון ירקות: גזר, פלפל אדום, פלפל צהוב, מלפפון, כרוב סגול, צנוניות, קולרבי
  • ‏2 פרוסות עמק

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים טורטייה משני צידיה במחבת יבשה למשך דקה.

  • 02.

    פורשים את הטורטייה על משטח עבודה.

  • 03.

    מניחים בצרור את רצועות הירקות על חלקה התחתון של הטורטייה ומעל מניחים פרוסות גבינה.

  • 04.

    מגלגלים את הטורטייה ומהדקים היטב. חוצים לרוחב לפני ההגשה.

הידעת?

פרוסת גבינה צהובה מספקת לילד שליש מכמות החלבון היומית המומלצת לגילאי 4-8 ובנוסף היא דלה בלקטוז.

המנה מכילה 79% חלבון ו-43% סידן מהמנות היומיות המומלצת לגילאי 4-8

הכנת? כאן מדרגים
(41)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.