מתכון ראפ ירקות ועמק | השף הלבן

ראפ ירקות ועמק

שילוב נפלא של ירקות צבעוניים וקראנצ'יים עם הגבינה הטעימה.

מאת: סבינה ולדמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראפ ירקות ועמק
צילום: אסף אמברם עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ליחידה:

  • 1 טורטייה (אפשר מקמח מלא)
  • ‏5-4 רצועות דקות של מגוון ירקות: גזר, פלפל אדום, פלפל צהוב, מלפפון, כרוב סגול, צנוניות, קולרבי
  • ‏2 פרוסות עמק

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים טורטייה משני צידיה במחבת יבשה למשך דקה.

  • 02.

    פורשים את הטורטייה על משטח עבודה.

  • 03.

    מניחים בצרור את רצועות הירקות על חלקה התחתון של הטורטייה ומעל מניחים פרוסות גבינה.

  • 04.

    מגלגלים את הטורטייה ומהדקים היטב. חוצים לרוחב לפני ההגשה.

הידעת?

פרוסת גבינה צהובה מספקת לילד שליש מכמות החלבון היומית המומלצת לגילאי 4-8 ובנוסף היא דלה בלקטוז.

המנה מכילה 79% חלבון ו-43% סידן מהמנות היומיות המומלצת לגילאי 4-8

הכנת? כאן מדרגים
(41)