קינוח שכבות בכוס של מוס שוקולד ומוס פירות יער
קינוח טבעוני נפלא, טעים וכיפי שמכינים בקלי קלות ובמינימום מרכיבים. 10 דקות עבודה והוא מוכן!
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דניאלה נויפלד
עיצוב: דניאלה נויפלד
המרכיבים ל10:
למוס השוקולד:
- 250 מ"ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת "השף הלבן"
- 1 מעדן סויה בטעם שוקולד "סויה תנובה"
- 2 כפות קקאו
- 40 גרם אבקת פודינג וניל
למוס פירות היער:
- 250 מ"ל קצפת צמחית במתיקות מעודנת "השף הלבן"
- 1 מעדן סויה פירות יער "סויה תנובה"
- 1/2 כוס תערובת פירות יער "סנפרוסט", מרוסקים בבלנדר למחית
- 40 גרם אבקת פודינג וניל
- לקישוט מעל- פירות יער טריים, תלתלי שוקולד או כל קישוט אחר שמתחשק
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את מוס השוקולד- מקציפים בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית את כל החומרים למוס השוקולד עד לקבלת קצף יציב. מוזגים מהתערובת לתוך כוסות הקינוח עד לשליש הכוס. מעבירים למקפיא לעשר דקות לפני שמכינים את השכבה השנייה.
-
02.
מכינים את מוס פירות היער- מקציפים בעזרת מיקסר או מטרפה ידנית את כל החומרים למוס פירות היער עד לקבלת קצף יציב. מוזגים מהתערובת לתוך כוסות הקינוח, מעל לשכבת מוס השוקולד, עד ל-2/3 גובה הכוס. מעבירים למקרר להתייצבות של כשעה.
-
03.
לפני הגשה מקשטים בפירות יער טריים ותלתלי שוקולד, או כל קישוט אחר שבוחרים.
הכנת? כאן מדרגים