מתכון קורנפלקס מצופה שוקולד | השף הלבן

קורנפלקס מצופה שוקולד

קינוח מושלם שילדים אוהבים בכמה צעדים פשוטים

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורנפלקס מצופה שוקולד

המרכיבים למנות 10:

  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות שוקולית "עלית"
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 300 גרם קורנפלקס "תלמה"
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

     שמים במחבת את הדבש השוקולית וחמאת הבוטנים. מערבבים ומוסיפים את המים בהדרגה.

  • 02.

    לאחר שהתערובת מתחממת והדבש וחמאת בוטנים מתחילים להתרכך מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים. לאחר כדקה מורידים מן האש ומחלקים את הקורנפלקס למנג'טים.

  • 03.

    מכניסים למקפיא לשעתיים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(30)