מתכון פירות מצופים | השף הלבן

פירות מצופים

מתכון מפנק לקוביות פרי מצופות שוקולד

מאת: עומר שליסר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פירות מצופים

המרכיבים ל 3 סועדים:

  • 3 תפוחי עץ
  • 2 בננות
  • 1 כוס אננס / מנגו / פטל שחור מוקפאים, "סנפרוסט"
  • שוקולית
  • 2-2.5 חפיסות שוקולד
  • חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את תפוחי העץ לפלחים ואת הבננות לעיגולים.

  • 02.

    שוברים את חפיסות השוקולד לקוביות ומכניסים לסיר קטן. מתחילים לערבב עם כף מעץ, וכשזה מתחיל להנמס מוסיפים חצי כוס חלב וממשיכים לערבב. מוסיפים 2 כפות שוקולית ועוד כוס וחצי חלב. הבלילה של השוקולד צריכה להיות סמיכה ללא גושים ולא דלילה.

  • 03.

    אחרי שהבלילה מוכנה משהו כמו 5-8 דקות אחרי מורידים מהאש.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 04.

    תובלים את הפירות בבלילת השוקולד ומכניסים למקרר לכ- 15 דקות. הצעה להגשה: כדאי ואפילו רצוי עד מאוד להגיש עם כדור גלידה ווניל וכדור גלידה לימון או מנגו וכמובן קצפת.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(89)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.