מתכון פירות מצופים | השף הלבן

פירות מצופים

מתכון מפנק לקוביות פרי מצופות שוקולד

מאת: עומר שליסר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פירות מצופים

המרכיבים ל3 סועדים:

  • 3 תפוחי עץ
  • 2 בננות
  • 1 כוס אננס / מנגו / פטל שחור מוקפאים, "סנפרוסט"
  • שוקולית
  • 2-2.5 חפיסות שוקולד
  • חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את תפוחי העץ לפלחים ואת הבננות לעיגולים.

  • 02.

    שוברים את חפיסות השוקולד לקוביות ומכניסים לסיר קטן. מתחילים לערבב עם כף מעץ, וכשזה מתחיל להנמס מוסיפים חצי כוס חלב וממשיכים לערבב. מוסיפים 2 כפות שוקולית ועוד כוס וחצי חלב. הבלילה של השוקולד צריכה להיות סמיכה ללא גושים ולא דלילה.

  • 03.

    אחרי שהבלילה מוכנה משהו כמו 5-8 דקות אחרי מורידים מהאש.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 04.

    תובלים את הפירות בבלילת השוקולד ומכניסים למקרר לכ- 15 דקות. הצעה להגשה: כדאי ואפילו רצוי עד מאוד להגיש עם כדור גלידה ווניל וכדור גלידה לימון או מנגו וכמובן קצפת.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(89)