פירות מצופים
מתכון מפנק לקוביות פרי מצופות שוקולד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 סועדים:
- 3 תפוחי עץ
- 2 בננות
- 1 כוס אננס / מנגו / פטל שחור מוקפאים, "סנפרוסט"
- שוקולית
- 2-2.5 חפיסות שוקולד
- חלב
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את תפוחי העץ לפלחים ואת הבננות לעיגולים.
-
02.
שוברים את חפיסות השוקולד לקוביות ומכניסים לסיר קטן. מתחילים לערבב עם כף מעץ, וכשזה מתחיל להנמס מוסיפים חצי כוס חלב וממשיכים לערבב. מוסיפים 2 כפות שוקולית ועוד כוס וחצי חלב. הבלילה של השוקולד צריכה להיות סמיכה ללא גושים ולא דלילה.
-
03.
אחרי שהבלילה מוכנה משהו כמו 5-8 דקות אחרי מורידים מהאש.
טיימר מופעל
-
04.
תובלים את הפירות בבלילת השוקולד ומכניסים למקרר לכ- 15 דקות. הצעה להגשה: כדאי ואפילו רצוי עד מאוד להגיש עם כדור גלידה ווניל וכדור גלידה לימון או מנגו וכמובן קצפת.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים