גלידת קוטג' בטעמי וניל ושוקולד
טרנד גלידת קוטג' – אנחנו התמכרנו.
קבלו מתכון קל ומושלם בטעמי וניל ושוקולד שאתם חייבים לנסות, עם קוטג' תנובה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: עומר ישכיל
המרכיבים למנה אחת:
מצרכים:
- 2 קוטג' תנובה 5%
- 2 כפות אבקת סוכר
- כף מחית/תמצית וניל
- כף ממרח שוקולד
הוראות הכנה:
-
01.
לגלידת וניל:
-
02.
שמים בבלנדר חבילת קוטג' תנובה ביחד עם אבקת הסוכר ותמצית הווניל וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק.
-
03.
מעבירים את התערובת לקופסא אטומה ומכניסים למקפיא למשך 2-4 שעות עד שהגלידה מתקשה.
-
04.
לגלידת שוקולד:
-
05.
שמים בבלנדר חבילת קוטג' תנובה ביחד עם ממרח השוקולד וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק, אם חסר מתיקות מוסיפים כף אבקת סוכר.
-
06.
מעבירים את התערובת למקפיא למשך 2-4 שעות עד שהגלידה מתקשה.
-
07.
מומלץ להוסיף מעל הגלידות תוספות שאוהבים!
-
08.
*אם הגלידה התקשתה מידי ניתן לתת לה להפשיר מעט בטמפרטורת החדר, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים