גלידה להכנה ביתית - גלידת שוקולד בלונד בצנצנת | השף הלבן

גלידה ביתית בצנצנת

המתכון שכבש את הטיקטוק הגיע גם לטיקטוק של תנובה! קבלו גלידת שוקולד בלונד עם גלילי וופל שמכינים בצנצנת עם 2 מצרכים בלבד

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידה להכנה ביתית בצנצנת
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 2 גביעי מעדן YOLO ROLLS שוקולד בלונד בתוספת גלילי וופל
  • לקישוט: סירופ שוקולד
גודל תבנית: צנצנת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים לצנצנת את השמנת, סוגרים ומנערים היטב למשך כ-5 דק עד שמתקבלת קצפה רכה ועדינה.

  • 02.

    פותחים את הצנצנת ומוסיפים את מעדן היולו (כולל גלילי הוופל), סוגרים ומנערים עד לאיחוד.

  • 03.

    מכניסים את הצנצנת להקפאה ל-3 לפחות.

  • 04.

    מוציאים מהמקפיא, מעבירים לקערית או גביע גלידה, מוסיפים סירופ שוקולד ונהנים.

  • 05.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.