מתכון לעוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופקאן סיני
עוגת גבינה קרה לשבועות, בכלל לכל חג/אירוע בשנה.מאוד קלה להכנה.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות- תבנית קפיצית בקוטר 26:
לתחתית הבסיס:
- 200 גרם ביסקוויטים פתיבר
- 50 גרם חלבה מפוררת
- 50 גרם פקאן סיני
- 100 גרם חמאה מומסת
מילוי:
- 500 גרם גבינה לבנה 9%
- 100 גרם שוקולד לבן מומס
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 2 שמנת מתוקה להקצפה 38% (500 מ"ל)
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת הבסיס:
-
02.
לרסק יחד במעבד מזון את הביסקוויטים, חלבה ופקאן.
-
03.
להוסיף חמאה מומסת לערבב מעט. להעביר הכל לתבנית עגולה 26 ולשטח. למילוי:
-
04.
לערבב יחד בקערה גבינה,פודינג וניל ושוקולד לבן עד לקבלת תערובת אחידה.
-
05.
להקציף שמנת מתוקה במיקסר.
-
06.
לקפל את השמנת לתערובת הגבינה ולצקת מעל בסיס העוגה שבתבנית.
-
07.
להכניס למקפיא לכמה שעות.
-
08.
כשהעוגה קפאה להעביר למקרר לעוד 4-5 שעות(לפחות)לפני ההגשה. כדי שמרקם העוגה יהיה נימוח יותר בזמן ההגשה. אפשר גם להגיש חצי קפוא, אז יש להעביר למקרר שעתיים לפני הגשה.
-
09.
לקשט מעל וסביב בכמה פקאנים שלמים, ובאמצע פקאנים קצוצים ולהגיש.
הכנת? כאן מדרגים