עוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופקאן סיני | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופקאן סיני

עוגת גבינה קרה לשבועות, בכלל לכל חג/אירוע בשנה.מאוד קלה להכנה.

מאת: מור ליברמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה עם שוקולד לבן ופקאן סיני

המרכיבים ל 10 מנות- תבנית קפיצית בקוטר 26:

לתחתית הבסיס:
  • 200 גרם ביסקוויטים פתיבר
  • 50 גרם חלבה מפוררת
  • 50 גרם פקאן סיני
  • 100 גרם חמאה מומסת
מילוי:
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה להקצפה 38% (500 מ"ל)

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת הבסיס:

  • 02.

    לרסק יחד במעבד מזון את הביסקוויטים, חלבה ופקאן.

  • 03.

    להוסיף חמאה מומסת לערבב מעט. להעביר הכל לתבנית עגולה 26 ולשטח. למילוי:

  • 04.

    לערבב יחד בקערה גבינה,פודינג וניל ושוקולד לבן עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    להקציף שמנת מתוקה במיקסר.

  • 06.

    לקפל את השמנת לתערובת הגבינה ולצקת מעל בסיס העוגה שבתבנית.

  • 07.

    להכניס למקפיא לכמה שעות.

  • 08.

    כשהעוגה קפאה להעביר למקרר לעוד 4-5 שעות(לפחות)לפני ההגשה. כדי שמרקם העוגה יהיה נימוח יותר בזמן ההגשה. אפשר גם להגיש חצי קפוא, אז יש להעביר למקרר שעתיים לפני הגשה.

  • 09.

    לקשט מעל וסביב בכמה פקאנים שלמים, ובאמצע פקאנים קצוצים ולהגיש.

הכנת? כאן מדרגים
(25)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.