מתכון לעוגת גבינה קלאסית
מתכון קל ופשוט להכנה לעוגת גבינה קלאסית פשוט טעימה נהדרת לחג השבועות ולקיץ ולבכלל

המרכיבים ל 12 מנות:
- 2 גבינה לבנה- 500 גרם
- 1 גביע שמנת רגילה( שמנת של פעם)
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 3 כפות קורנפלור
- 1 סוכר וניל
- 5 ביצים
- כוס סוכר
- שמנת מתוקה להקצפה 32% של תנובה
- כוס חלב
הוראות הכנה:
-
01.
עוגת גבינה משמחת לחג שבועות שמח
-
02.
מערבבים 2 גבינה לבנה יחד עם גביע שמנת רגילה
-
03.
מוסיפים חצי שקית אינסטנט פודינג ( את החצי השני שומרים לקרם), 3 כפות קורנפלור,1 סוכר וניל.
-
04.
מפרידים חלמונים וחלבונים ומוסיפים את החלמונים לתערובת.
-
05.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים יחד עם כוס סוכר.
-
06.
מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת ומערבבים בעדינות.
-
07.
מכניסים לתנור -10 דקות על חום גבוה- 180, ולאחר 10 דקות מורידים את החום ואופים 40 דקות על חום נמוך 150,סה"כ 50 דקות בתנור.
טיימר מופעל
-
08.
לאחר מכן מכינים קרם מקציפים שמנת מתוקה עם חצי שקית אינסטנט פודינג וכוס חלב. מחכים שהעוגה תתקרר מורחים את הקרם,אפשר להוסיף גם תותים. בתאבון וחג שמח .