עוגת גבינה פירורים ללא אפיה - מתכון קל לעוגה נהדרת | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה פירורים ללא אפיה

עוגה טעימה וקלה להכנה

מאת: רות גאני
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה פירורים ללא אפיה

המרכיבים ל תבנית עגולה 10 מנות:

למילוי:
  • 2 שמנת מתוקה של תנובה
  • 1 חבילה איסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה של תנובה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס חלב של תנובה
  • קליפת לימון מגורדת
  • 1/2 שקית של ג'לטין ללא טעם
  • 1/4 כוס מים רותחים
לבסיס:
  • 250 גרם בסקוויטים פתיבר טחונים
  • 150 גרם חמאה של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את הג'לטין ב-1/4 כוס מים רותחים טוב טוב, שלא יהיה גושים שמים בצד שיתקרר.

  • 02.

    ממיסים את החמאה בסיר על הגז, מוסיפים לחמאה רק שני שליש מפירורי הפתי בא (את היתר משאירים בצד לקישוט) ומערביבים טוב מוצאים מהאש.

  • 03.

    מהדקים את תערובת הפירורים שהתקבלה מהערבוב עם החמאה המומסת לתחתית התבנית.

  • 04.

    מקציפים את 2 הקופסאות של השמנת המתוקה לקצפת יציבה, שמים בצד.

  • 05.

    בקערה נפרדת, מערבלים את החלב,סוכר וגבינה במהירות נמוכה כ-2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מוסיפים את הג'לטין לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.

  • 07.

    יוצקים את התעורבת על השמנת ומערבבים בזהירות עם לקקן או כף קגיל.

  • 08.

    יוצקים את התערובת הסופית על בסיס העוגה ומשטחים.

  • 09.

    מפזרים מעל העוגה את הפירורים שנשארו לקישוט.

  • 10.

    מצננים במקרר למספר שעות כמה שיותר, לפחות 6 שעות.  

הכנת? כאן מדרגים
(498)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.