עוגת גבינה עם פצפוצי אורז על בסיס בראוניז | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם פצפוצי אורז על בסיס בראוניז

עוגת גבינה מעודנת עם שוקולד בטעם בראוניז

מאת: שרי קורניצר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם פצפוצי אורז על בסיס בראוניז

המרכיבים ל 10 מנות- תבנית קפיצית בקוטר 26:

  • 150 גר'ם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • 1.5 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • כף גדושה קקאו לעוגת גבינת הפצפוצים
  • 500 גרם גבינת שמנת 30% של תנובה
  • 250 גרם גבינה לבנה 5% של תנובה
  • 2 גבעיע שמנת חמוצה של תנובה
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • 1 חבילת אינסטנט פודיניג וניל עם פצפוצי שוקולד
  • לקישוט:שוקולד מגורר
לבסיס הבראוניז:
  • 0.75 כוס קמח
לתערובת הגבינה:

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הבסיס

  • 02.

    ממיסים יחד שוקולד וחמאה. מוסיפים סוכר וביצים ומערבבים היטב.

  • 03.

    טורפים פנימה קמח וקקאו לקבל תערובת אחידה.

  • 04.

    אופים בחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות בלבד עד להתייצבות. מצננים ובינתיים מכינים את תערובת הגבינה. אופן הכנת תערובת הגבינה:

    טיימר מופעל

    00:12:00
  • 05.

    מחממים תנור ל140 מעלות ושמים בתחתיתתבנית עם מים רותחים כדי שהעוגה לא תתייבש באפיה.

  • 06.

    מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה, סוכר וביצים.

  • 07.

    מוסיפים פודיניג וניל ופצפוצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 08.

    מוזגים את תערובת הגבינה בעדינות מעל שכבת הבראוניז.

  • 09.

    אופים כשעה ורבע, עד ששכבת הגבינה יציבה מקשטים בשוקולד מגורר ומגישים קר

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.