עוגת גבינה אפויה עם בסיס של ביסקוויטים ותמצית וניל | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה עם בסיס של ביסקוויטים ותמצית וניל

עוגת גבינה אפויה

מאת: ספי שם טוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה עם בסיס של ביסקוויטים ותמצית וניל

המרכיבים ל 8 מנותתבנית בגודל 24 ס"מ:

לבסיס -
  • 150 גרם ביסקוויט פתי בר טחון דק מעורבב
  • 50 גרם חמאה או מחמאה מומסת
  • מעט תמצית וניל
למלית :
  • 1 ק"ג גבינה לבנה
  • 2 כפות קמח תופח
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 0.5 מיכל שמנת מתוקה
  • 5 ביצים גדולות
  • 1 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 100 גרם צימוקים מושרים במים חמים
לציפוי -
  • מיכל שמנת חמוצה
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם תנור לטמפרטורה של 175 מעלות

  • 02.

    להדק את תערובת הביסקוויטים לתבנית 24

  • 03.

    לערבב את כל חומרי המלית לתערובת אחידה וחלקה

  • 04.

    לשפוך את התערובת על בסיס הביסקוויטים

  • 05.

    לעטוף את התבנית עם נייר העיתון הרטוב - לא לסחוט את העיתון

  • 06.

    להכניס לתנור למשך 15 דקות ולאחר מכן להוריד את הטמפרטורה ל - 125 מעלות ולהמשיך לאפות שעה ועשרים דקות לא לפתוח את התנור במהלך האפייה

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 07.

    לאחר שעה ועשרים דקות להוציא את העוגה מהתנור ולשפוך עליה את השמנת החמוצה מעורבבת עם הסוכר ולהחזיר לתנור לחמש דקות ולכבות את התנור

  • 08.

    רצוי להשאיר את העוגה בתנור עד שהתנור מתקרר לגמרי עוגה שתמיד מצליחה  

הכנת? כאן מדרגים
(75)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.