מתכון עוגת גבינה אפויה על בסיס ביסקוויטים | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה על בסיס ביסקוויטים

את המתכון הזה לא תרצו לפספס! עוגה קלאסית, פשוטה להכנה וטעימה במיוחד: עוגת גבינה אפויה על בסיס של ביסקוויטים עם מלית גבינה ושמנת חמוצה ובציפוי שמנת וסוכר.

מאת: אימאן אטרש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה על בסיס ביסקוויטים

המרכיבים ל כ-12 פרוסות:

לתחתית:
  • 22 יחידות פתי בר טחונים
  • 100 גרם חמאת תנובה מומסת
לעוגה:
  • 750 גרם גבינה לבנה תנובה (5%)
  • 1 מיכל שמנת חמוצה תנובה (200מ"ל)
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות קמח
  • 3 ביצים תנובה טרופות
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט קינמון
לציפוי:
  • 1 מיכל שמנת חמוצה (200מ"ל)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתחתית: מערבבים פתי בר טחונים עם חמאה מומסת ומשטחים בתחתית תבנית עגולה 26 ס"מ.

  • 02.

    מערבבים את כל חומרי העוגה. יוצקים את תערובת העוגה מעל התחתית ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות לחצי שעה.

  • 03.

    מערבבים את חומרי הציפוי ומשטחים מעל העוגה ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות. מקררים ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(71)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.