מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא בסיס, טעימה ומשובחת
עוגת גבינה משובחת לא רק לאוהבי עוגות גבינה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל16 פרוסות:
- 6 ביצים מופרדות
- 300 גרם סוכר ( 1/2 1)
- 500 גרם גבינה לבנה 9%
- 1 מיכל גבינת שמנת 30% (225 גרם)
- 50 גרם אינסטנט פודינג וניל (5 כפות)
- 40 גרם קורנפלור (4 כפות)
לציפוי:
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
- 240 מ"ל חלב (1 כוס)
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
02.
מכינים את המילית: מקציפים חלבונים וכוס סוכר כ-5 דקות לקצף יציב אך לא יבש ומעבירים לקערה אחרת.
טיימר מופעל
-
03.
שמים בקערת המיקסר את הגבינות, החלמונים, הסוכר הנותר, אינסטנט פודינג וקורנפלור. מקציפים לתערובת אחידה.
-
04.
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
-
05.
אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה אבל עדיין רוטטת מעט במרכזה. מכבים את התנור ומאירים את העוגה בתוכו לפחות 3 שעות. מוציאים ועוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך הלילה.
-
06.
מכינים את הציפוי: מקציפים את החומרים לקרם יציב, יוצקים על העוגה ומחליקים.
-
07.
25pt">
-
08.
25pt; width:276pt">הנה גם מתכון לעוגת גבינה טרופית
הכנת? כאן מדרגים