מתכון עוגה בחושה עם ריבת תות | השף הלבן

עוגה בחושה עם ריבת תות

עוגה בחושה עם ריבת תות מושלמת לאירוח לבבי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגה בחושה עם ריבת תות

המרכיבים ל תבנית עגולה עם חור:

  • 175 גרם חמאת "תנובה", רכה
  • 175 גרם (3/4 כוס + 2 כפות) סוכר
  • 175 גרם (1 כוס +1/2 3 כפות) קמח תופח
  • 3 ביצים בגודל בינוני
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ½ כוס ריבת תות שדה
  • אבקת סוכר, להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים ומשמנים תבנית עוגה.

  • 02.

    בקערה של מיקסר או בעזרת מיקסר ידני, מניחים את החמאה והסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה ובהירה.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים ומערבלים היטב בין אחת לשניה. מוסיפים את תמצית הוניל.

  • 04.

    מוסיפים את הקמח התופח ומערבלים לתערובת אחידה.

  • 05.

    מוסיפים את ריבת התות ובעזרת מרית מקפלים לבלילה משויישת.

  • 06.

    יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור עד שהעוגה מזהיבה וקיסם המוחדר במרכזה יוצא יבש, כ-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    מניחים לעוגה להתקרר בתבנית כ-5 דקות לפני שמחלצים לרשת צינון.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 08.

    לפני ההגשה מפדרים באבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(46)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.