קאפקייקס שוקולד - מתכון לקאפקייס שוקולד בציפוי שוקולד | השף הלבן

קאפקייקס שוקולד בציפוי קרם שוקולד

קינוח אישי ומושחת של שוקולד על שוקולד

מאת: ענבל רובין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קאפקייקס שוקולד בציפוי קרם שוקולד

המרכיבים ל 15 מנות:

בסיס
  • 2 כוסות קמח
  • 2/3 כוס אבקת קקאו
  • שקית אבקת אפייה
  • כוס סוכר
  • כפית מלח
  • 175 גרם חמאה
  • כוס חלב
  • 2 ביצים
  • כפית תמצית וניל
ציפוי הגנאש
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 3 כפות אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות להכנת הבסיס:

  • 02.

    בקערה גדולה מערבבים את הקמח, קקאו, אבקת אפייה והמלח.

  • 03.

    לקערת המיקסר עם וו גיטרה מכניסים את החמאה והסוכר ומעבדים על מהירות בינונית עד למרקם קרמי.

  • 04.

    מכניסים ביצה אחרי האחרת עד שהן נבלעות בתערובת ומוסיפים את תמצית הווניל.

  • 05.

    עוצרים את המיקסר ומכניסים ב-3 פעמים את תערובת הקמח ואת החלב ככה שמתחילים ומסיימים עם הקמח.

  • 06.

     מעבירים למנג'טים או תבנית שקעים ואופים כ-25-30 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 07.

    נותנים לקאפקייקס לנוח. להכנת הציפוי:

  • 08.

     מרתיחים שמנת מתוקה ושופכים אתה מעל השוקולד.

  • 09.

    ממתינים כדקה ומערבבים עד להמסה מלאה של השוקולד.

  • 10.

    מכניסים את הגנאש לקירור במקפיא של כ-30 דקות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 11.

    מעבירים למיקסר עם מקציף , מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד לקבלת מרקם מוס נוקשה מעט.

  • 12.

     מעבירים לשקית זילוף עם הצנטר הרצוי ומזלפים מעל הקאפקייקס.  

הכנת? כאן מדרגים
(3257)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.