מאפינס תירס – מתכון קל שילדים אוהבים | השף הלבן

מאפינס תירס

הילדים שלכם ישתגעו על המאפינס האלה וגם יוכלו להשתתף בהכנתם – כל מה שצריך לעשות הוא לערבב את כל החומרים בקערה גדולה, לחלק לתבניות ולתנור.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס תירס

המרכיבים ל 18 יחידות:

  • 1 שקית גרעיני תירס מוקפאים 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 1 גביע קוטג' 5% "תנובה"
  • 1 גביע שמנת חמוצה 9% "תנובה"
  • 200 גרם גבינת עמק או גלבוע "תנובה" מגוררת גס או פתיתי עמק מופחתת שומן 15%
  • 4 ביצים טרופות
  • 1/2 כוס קמח רגיל (70 גרם)
  • 1 כף שמן קנולה
  • מלח
לשימון התבנית:
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את התירס במסננת, שוטפים תחת מי ברז, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.

  • 02.

    מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים.

  • 03.

    יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלסיוס עד הזהבה והתייצבות.

הכנת? כאן מדרגים
(15)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.