פסטה פטוציני ברוטב שמנת מפולפלת
מנת פסטה ברוטב שמנת עשיר ופיקנטי, מנה קלה להכנה הדורשת כמה דקות עבודה בלבד, אידיאלית לארוחת ערב
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים למנה אחת:
- חצי כוס שמנת עמידה 38% מסדרת השף הלבן
- 200 גרם פסטה פטוצ'יני טרייה
- 25 גרם חמאת תנובה
- 50 גרם פיסטוק טחון גס
- 50 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן" לפסטה מסדרת השף הלבן
- קורט אגוז מוסקט מגורר
- קורט פלפל שחור גרוס
- קורט מלח
- 2 שיני שום
- 1/2 כוס יין לבן
- עלי בזיליקום טריים לקישוט
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים בסיר בינוני מים. מכניסים את הפסטה למים הרותחים למשך 5 דקות, מוציאים, מסננים, שוטפים ומניחים בצד.
טיימר מופעל
-
02.
במחבת עמוקה, רצוי מטפלון, ממיסים את החמאה, מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומורידים לאש נמוכה.
-
03.
מוסיפים את השמנת ומערבבים ברציפות. מוסיפים את התבלינים.
-
04.
מכניסים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב עד שהיא מתחממת.
-
05.
מוסיפים את הפיסטוקים והפרמז’ן ומורידים מהאש.
-
06.
מוזגים לצלחת ומקשטים בעלי בזיליקום שלמים או קצוצים.
הכנת? כאן מדרגים