מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ופטריות

פסטה ברוטב עשיר וקל להכנה, מנה משביעה המהווה פתרון מהיר וטעים לארוחת צהריים או ערב

מאת: קורל וקנין
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת ופטריות

המרכיבים ל 4-6 מנות:

  • חבילת פסטה (פטוצ'יני)
  • 100 גרם חמאה
  • 300 גרם פטריות פרוסות דק (רצוי טריות)
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1 מיכל שמנת לבישול

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם מראש מים לפסטה (סיר גדול עם מלח, להביא לרתיחה).

  • 02.

    ממיסים את החמאה בסיר קטן מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ-2 דק' בערבוב.

  • 03.

    מוסיפים את השמנת לבישול ממשיכים לערבב עד שהיא הופכת להיות סמיכה, להביא לרתיחה.

  • 04.

    מוסיפים את המלח והפלפל על פי טעם אישי.

  • 05.

    מבשלים את הפסטה, מסננים, מניחים בקערה ויוצקים את הרוטב מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(175)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.